معاون آموزشی وزارت بهداشت:

طرح افزایش ظرفیت پزشکی را به سمت بومی گزینی هدایت می نماییم

طرح افزایش ظرفیت پزشکی را به سمت بومی گزینی هدایت می نماییم

معاون آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت گفت: به دنبال تمهیداتی هستیم که افزایش ظرفیت را به سمت بومی گزینی هدایت نماییم تا هم مشکل کمبود پزشک در مناطق محروم حل شود و هم کیفیت آموزش در دیگر دانشگاه ها تحت تاثیر قرار نگیرد.


به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، دکترابوالفضل باقری فرد روز چهارشنبه در اولین روز از نشست دو روزه مجمع دبیران شوراهای صنفی دستیاران و دانشجویان دکترای تخصصی دانشگاه های علوم پزشکی در سالن همایش های رازی گفت: عمده وظیفه ما بحث آموزش است و اگر آموزش را از دانشگاه جدا نماییم چیزی از آن باقی نمی ماند.
وی اضافه کرد: دانشگاه بدون درمان و پژوهش هم دانشگاه است اما هویت آن به آموزش است و بدین سبب وظیفه ما در این حیطه سنگین است؛ دکتر عین اللهی وزیر بهداشت شخصیتی آموزشی هستند و مدام بر کیفیت آموزش تاکید دارند و بحث های آموزشی را پیگیری می کنند؛ امیدواریم مشکلات آموزشی شما برطرف شود و با آرامش بتوانید درس خودرا ادامه دهید.
باقری فرد با اشاره به مشکلات معیشتی دستیاران اظهار داشت: بیش از ۲۰ سال است که مساله حقوق دستیاران مطرح شده اما الان باتوجه به شرایط اقتصادی این مشکل خودرا بیشتر نشان داده است چونکه امروزه با این مبالغ نمی گردد زندگی را اداره کرد.
وی افزود: توافق شده که بیمارستان برای دستیارانی که در ایجاد درآمد اختصاصی بیمارستان نقش دارند، هزینه کند، این مساله بصورت حکم ابلاغ گردیده و اگر دانشگاهی انجام ندهد، خلاف کرده است. اما دستیاران طیف هستند و بر این اساس همه شامل موضوع افزایش حق الزحمه نمی شوند. نکته مهم این است که اگر بودجه در نظر گرفته شده برای این افزایش پایدار نباشد با تغییر دولت گرفتار تغییر می شود و پابرجا نیست.
باقری فرد در ادامه اشاره کرد: وزارتخانه باید برای افزایش حق الزحمه دستیاران و دانشجویان Ph.D محل اعتبار مشخص نماید و وظیفه ما هم پیگیری این امر است و هدف ما این است که این اعتبار پایدار باشد.
وی همین طور اضافه کرد: هدف اصلی ما تبدیل حق الزحمه دستیار به حقوق است و امیدواریم این امر تا ماه های آتی محقق شود و یک دستیار از مزایای یک پزشک عمومی برخوردار شود.
معاون آموزشی وزارت بهداشت همین طور در پاسخ به یکی از دانشجویان که نسبت به شیوه ارزشیابی اساتید انتقاد داشت، اظهار نمود: شیوه ارزشیابی اساتید در دانشگاه ها متفاوت می باشد. اما این ارزشیابی برای ما موضوع مهمی است و به دنبال نرم افزاری هستیم که دانشجو و دستیار بتوانند بدون این که کسی در جریان باشد نظرش را بوسیله آن درباره استاد اعلام نماید. کارهای اولیه این اپلیکیشن انجام شده ولی هنوز به خروجی نهایی نرسیده است.
وی در ادامه درباب نسخه های الکترونیکی، توضیح داد: بیمارستان ها می توانند درباب نسخه الکترونیکی تصمیم بگیرند برای اینکه ماموریت بیمارستان ها با هم فرق دارد. نسخه الکترونیک اتفاق خوبی در فضای درمانی بوده و باید جا بیفتد، این امر تازه شروع شده است و البته لازم است بر روند اجرای آن نظارت صورت گیرد.
باقری فرد همین طور درباره افزایش ظرفیت ها که یکی از دغدغه های دانشجویان حاضر در نشست بود، اظهار داشت: هر ساله بدون اینکه جایی مطرح شود افزایش ظرفیت صورت می گرفت. به دنبال تمهیداتی هستیم که این افزایش ظرفیت را به سمت بومی گزینی هدایت نماییم تا هم مشکل کمبود پزشک در مناطق محروم حل شود و هم کیفیت آموزش در دیگر دانشگاه ها تحت تاثیر قرار نگیرد و خدشه ای به آن وارد نشود.


1400/11/07
23:28:58
5.0 / 5
631
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمار , بیمارستان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
سلامت