سوم مرداد و آخرین خبرهای كرونایی استان ها

سوم مرداد و آخرین خبرهای كرونایی استان ها

به گزارش سلامت جولان ویروس کرونا درکشور همچنان ادامه دارد و افزایش تعداد شهرهای قرمز موج همه گیری را وارد راند پنجم مبارزه بر ضد این بیماری کرده ازاین رو به قول کارشناسان حوزه سلامت، این ویروس تهاجمی به سرعت از استان های جنوبی و شرقی به سمت شمال و غرب در حرکت است.


به اعتقاد کارشناسان، ماسک گریزی مردم و کاهش استفاده از ماسک بعنوان عامل اصلی در مقابله با کرونا بار دیگر قربانی های کرونا را روز گذشته تا ۲۵۰ فوتی و امروز هم ۲۶۸ نفر افزایش داده است.
همه گیری بیماری کووید۱۹ در ایران بار دیگر رو به افزایش گذاشته است. خیز پنجم کرونا با ویروس جهش یافته دلتا که اوایل خرداد از هند به ایران آمد، در ابتدا استان های جنوبی و شرقی بخصوص سیستان و بلوچستان را درگیر کرد و حالا به دلیل فقدان قرنطینه و ایزوله بیماران، کل کشور را فراگرفته است. ۲۳۲ شهر را به حالت قرمز یا فوق قرمز درآورده، ۱۱۷ شهر در وضعیت نارنجی هستند. ۹۹ شهر در وضعیت زرد قرار دارند و هیچ شهری رنگ آبی یا سفید ندارد.
به گفته کارشناسان بهداشت، سرعت انتشار ویروس دلتا حدود ۶۰ درصد از انواع قدیمی تر ویروس کرونا بیشتر است. به همین علت این ویروس تهاجمی به سرعت از استان های جنوبی و شرقی به سمت شمال و غرب در حرکت است و الان شهرهای نهبندان در خراسان جنوبی، بم، کرمان، رفسنجان، سیرجان، یزد، شیراز، بوشهر، بهبهان، ایلام، اصفهان شهرکرد، نطنز، کاشان، تهران، ؛ کرج، فیروزکوه، آمل و میانه را به حالت فوق قرمز و بحرانی درآورده و همچنان به سمت شهرهای دیگر درحال پیش روی است.
در همین حال وزیر بهداشت در نامه ای به روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور، دستور العمل جدید واکسیناسیون در مورد گروه های سنی ۴۸ تا ۵۰ و ۵۸ تا ۶۰ ساله در کشور را ابلاغ نمود.
سعید نمکی، در این نامه خطاب به روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور تصریح کرد: پیرو نامه شماره ۱۰۰.۵۴۰ مورخ ۳۱ تیرماه ۱۴۰۰ در صورتیکه دانشگاهی به حد نصاب قید شده در نامه فوق الذکر در پوشش واکسیناسیون جمعیت ۶۰ سال به بالا و یا ۵۰ سال به بالا در استانهای جنوبی و جنوب شرقی نرسیده است و ظرفیت خالی برای پذیرش دارد، می تواند جمعیت ۵۸-۶۰ سال و در استانهای فوق الذکر ۵۰-۴۸ سال را با فراخوان ثبت نام و با تعیین نوبت واکسیناسیون انجام دهد.
وزیر بهداشت با اشاره به اینکه واکسن مشترک ایران و کوبا می تواند بعنوان از موفق ترین واکسن های دنیا مطرح باشد، اظهار داشت: معتقدم که ویروس کرونا کاملا با اجدادش متفاوت می باشد و جهش های پی در پی خواهیم داشت و هیچگاه نباید فکر نماییم که به آسانی و بزودی دنیا از شر این ویروس، خلاص خواهد شد.
وی در حاشیه دیدار با پروفسور ویسنته ورث رئیس موسسه فینلای کوبا و یکی از بزرگترین بایوتکنولوژیست ها و از افراد مطرح در حوزه واکسن سازی در دنیا درباره روند پیشرفت پروژه مشترک ساخت واکسن اظهار داشت: امروز نشستی با پروفسور ویسنته ورث، رئیس موسسه فینلای کوبا و یکی از بزرگترین بایوتکنولوژیست ها و از افراد مطرح در حوزه واکسن سازی در دنیا با مبحث واکسن مشترک انستیتو فینلای کوبا و انستیتو پاستور ایران داشتیم.

وی تصریح کرد: امروز نقطه نظرات علمی بین ما و پروفسور ویسنته مبادله شد و خوشبختانه اثربخشی واکسن و اقدامات انجام شده در کارآزمایی بالینی واکسن مورد بررسی قرار گرفت.
وزیر بهداشت به گفت و گو با رئیس موسسه فینلای کوبا اشاره نمود و اظهار داشت: برآورد ما این است که جهش های کرونا به قدری شدید خواهد بود که در آینده هیچ قسمتی از ویروس جهش یافته شاید تشابهی با ویروس اولیه ووهان نداشته باشد بنابراین موسسات علمی در سطح جهان بخصوص ایران و کوبا که کار مشترک می نماییم، باید خودمان را برای واکسن هایی که با واکسن های امروز شاید تشابهی نداشته باشند، آماده نماییم.



آخرین وضعیت بیماران کرونایی در استان ها
فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به اینکه هنوز به قله خیز پنجم کرونا نرسیده ایم، پیش بینی نمود تعداد بیماران بستری در بیمارستان های تهران در ایام آتی به ۹ هزار نفر هم برسد.
دکتر علیرضا زالی با اشاره به اینکه بدون حل مشکلات معیشتی مردم لاک داون الزامی شهر (تعطیلی) اقدام موثری برای کنترل کرونا نخواهد بود، بر لزوم برنامه ریزی برای توزیع بسته های حمایتی برای اقشار صدمه پذیر با هدف مقابله با بیماری تصریح کرد.
زالی درباره وضعیت کرونای استان تهران در خیز پنجم اظهار داشت: در ۲۴ ساعت گذشته حدود ۱۴۰۰ بیمار جدید در بیمارستان های تهران بستری شدند که حدود ۱۷۷ نفر از آنان در بخش مراقبت های ویژه به سر می برند.
وی با اشاره به اینکه مجموع بیماران کرونایی سرپایی و بستری در ۲۴ ساعت گذشته به ۱۶ هزار نفر می رسد، اظهار داشت: اگر تعداد مراجعان سرپایی به کمتر از ۱۰ هزار نفر در روز نرسد نباید در انتظار تنزل تعداد بیماران بستری باشیم.
وی همینطور با اشاره به اینکه امروز بین ۱۴۰۰ تا ۱۶۰۰ بیمار با مکانیسم بستری موقت درمان شده اند، از برنامه ریزی برای افزایش مراکز بستری موقت بیماران کرونایی با همکاری سه دانشگاه علوم پزشکی استان تهران در ایام آتی اطلاع داد.
وضعیت کرونا در آذربایجان غربی باردیگر حاد شده و همزمان با افزایش سرعت واکسیناسیون برای گروه های هدف، افزایش مبتلایان و بستری ها را در استان شاهد هستیم؛ هرچند تعداد فوتی ها همچنان در میزان پایین تری قرار دارد.
خیز جدید کرونا همزمان با سراسر کشور طی هفته های اخیر در آذربایجان غربی هم بوجود آمده که نتیجه آن، افزایش بستری شدگان در مراکز درمانی بوده است.
در حالی که تا حدود یک ماه پیش، روند ثابت و حتی رو به پایینی را در بستری شدگان مبتلا یا مشکوک به کرونا در آذربایجان غربی شاهد بودیم، طی این مدت روند افزایشی در تعداد مبتلایان و بستری شدگان بوجود آمده است.
این روند افزایشی سبب شده تا وضعیت برخی شهرستان های آذربایجان غربی به قرمز برسد و حتی در شهرستان هایی نظیر ارومیه و خوی، تعداد بستری شدگان به تعداد فزاینده ای افزایش پیدا کرده است.
طبق اعلام وزارت بهداشت، از ۱۷ شهرستان این استان، پنج شهرستان در وضعیت قرمز بوده که ارومیه همچون آنهاست.
خبر دیگر این که رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اظهار داشت: شمار قربانیان کووید ۱۹ در کهگیلویه و بویراحمد با فوت یک بیمار کرونایی در ۲۴ ساعت گذشته به ۷۲۵ نفر رسید.
پرویز یزدان پناه عنوان کرد: الان ۲۹۹ بیمار در بیمارستان های کرونایی کهگیلویه و بویراحمد بستری اند که از این تعداد ۱۰۶ بیمار مبتلای قطعی و ۱۴ بیمار هم در بخش مراقبت های ویژه درمان هستند.
هم حالا شهرستان های بویراحمد، دنا و بهمئی در کهگیلویه و بویراحمد در وضع قرمز کرونا و سایر شهرستان های این استان در وضعیت نارنجی قرار دارند.
از سیستان و بلوچستان خبر رسیده که رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان اعلام نموده با افزوده شدن یک هزار و ۴۲۰ مورد جدید کرونا در سیستان و بلوچستان طی ۲۴ ساعت گذشته، شمار مبتلایان این ویروس در استان به ۸۷هزار و ۵۸۳ نفر رسید.
دکتر سیدمحمد هاشمی شهری اظهارداشت: همینطور با فوت ۱۸ مورد جدید طی ۲۴ ساعت گذشته، شمار فوتی های کرونا در سیستان و بلوچستان به ۲ هزار و ۱۰۰ نفر رسید.
وی با اشاره به اینکه ۷۹۶ بیمار حاد تنفسی و ۳۶۹ مبتلا به کرونا در بیمارستان های سیستان و بلوچستان تحت درمان قرار دارند اضافه کرد: مردم در صورت امکان و نداشتن لزوم در خانه بمانند و درصورتیکه از خانه بیرون می روند اصول بهداشتی و آداب تنفسی را به خوبی رعایت نمایند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در مورد آخرین وضعیت کرونا در هرمزگان اظهار داشت: در دومین روز از مردادماه ۹ نفر دیگر در استان بر اثر مبتلا شدن به این ویروس جان خویش را از دست دادند و شمار قربانیان به یک هزار و ۶۰۲ نفر رسید.
وی تصریح کرد: فوتی های شبانه روز گذشته ۴ مرد و ۵ زن در بازه سنی ۵۴ تا ۸۹ سال از شهرستان های میناب، رودان، قشم، جاسک و حاجی آباد بودند.
دکتر نوروزیان بیان داشت: در شبانه روز گذشته ۱۹۲ مبتلای جدید در بیمارستان های هرمزگان بستری شدند و شمار بستری ها به ۹۶۱ نفر رسید که حال ۲۲ نفر از آنها بسیار وخیم گزارش شده است.
خبر دیگر این که سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد اظهار داشت: تیرماه سال ۱۴۰۰ از ۳۰ هزار و ۸۵۳ نمونه گرفته شده از افراد مشکوک به کرونا در رفتن به مراکز درمانی بر مبنای معیارهای قطعی تشخیصی ۱۵ هزار و ۴۹۷ نفر مبتلای قطعی به کووید ۱۹ شناسایی شدند و ۱۴۴ نفر هم به دلیل مبتلا شدن به این بیماری در استان فوت کردند.
ابراهیم سلمانی اضافه کرد: همینطور در شبانه روز گذشته از ۶۸۸ نمونه گرفته شده از افراد مشکوک به کرونا، بر مبنای معیارها ابتلای ۲۷۷ نفر به بیماری کووید ۱۹ در استان حتمی شد و از این تعداد ۲۵ نفر در بیمارستان های استان بستری شدند و ۲۵۲ نفر هم در منزل دوره نقاهت ( قرنطینه خانگی) خویش را طی می کنند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد اظهارکرد: در این زمان پنج بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در استان جان خویش را از دست دادند.
از خوزستان خبر رسیده که رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفته شهرستان های نارنجی خوزستان باید هوشیار باشند چونکه وضعیت در این نقاط شکننده است.
دکتر فرهاد ابول نژادیان ضمن اشاره به این که مردم بهبهان و ماهشهر باید خیز بیماری را جدی بگیرند عنوان کرد: روند رفتن به مراکز بهداشتی در ماهشهر و بهبهان افزایشی بوده و بسیار نگران کننده است.
وی با اشاره به اینکه تجهیز و افزایش مراکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در دستور کار است اضافه کرد: مقرر است با حمایت سازمان های مختلف این مراکز افزایش پیدا کنند.
در حال حاضر سه شهرستان خوزستان در وضعیت قرمز، ۱۱ شهرستان نارنجی و ۱۳ شهرستان زرد کرونایی هستند.


وضعیت قرمز شیوع بیماری کووید.۱۹ در استان اردبیل که از چند روز قبل شروع شده، همچنان ادامه دارد به صورتی که طی شبانه روز گذشته مجموع مبتلایان بستری در مراکز درمانی این استان به ۳۹۶ نفر افزایش یافت.
دبیرخانه ستاد مدیریت کرونای استان اردبیل روز یک شنبه اعلام نمود که در ادامه روند صعودی موج پنجم انتشار کرونا در این استان، شمار مبتلایان جدید شناسایی شده طی شبانه روز گذشته هم به ۷۴ نفر افزایش یافت.
این آمارها نشان می‎دهد که شمار مبتلایان جدید و بستری همزمان کووید.۱۹ در استان اردبیل نسبت به یک ماه هفته قبل بیشتر از سه برابر شده و این بیماری با سرعت بیشتر درحال شیوع گسترده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل در مصاحبه با خبرنگار ایرنا اعلام نمود: در شبانه روز گذشته فوت مبتلایان کرونا به صفر رسیده و مجموع جان باختگان کرونا در ۱۷ ماه گذشته در این استان در حد یک هزار و ۸۶۸ نفر باقی ماند.
دکتر شهرام حبیب زاده ضمن اشاره به ترخیص ۴۷ نفر از مبتلایان بستری در مراکز درمانی استان اردبیل اظهار داشت: افزایش شمار بستری مبتلایان به کرونا در بخش مراقبت های ویژه مراکز درمانی این استان به ۶۴ نفر، نشان دهنده شدت انتشار کرونا در این استان است.
وی افزود: موارد ابتلای جدید در استان در ارتباط با سویه دلتای ویروس کرونا بوده و خطر شیوع گسترده این ویروس در استان روز به روز بیشتر می شود.
از سوی دیگر معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی لرستان اعلاک کرد: ۴۰۷ بیمار جدید کووید ۱۹ طی شبانه روز گذشته در این استان شناسایی شد و شمار مبتلایان به ۱۲۹ هزار و ۱۵۵ نفر رسید.
دکتر "مریم کوشکی" روز یکشنبه به رسانه ها اعلام نمود: طی شبانه روز گذشته ۲ بیمار مبتلا به کرونا در این استان جان باختند و شمار قربانیان هم به یکهزار و ۹۷۰ نفر رسید.
کوشکی اظهار داشت: الان ۶۰۸ بیمار مشکوک و مبتلا به کرونا در مراکز درمانی و بیمارستان های این استان بستری هستند.
بر اساس این گزارش، بروجرد، خرم آباد، پلدختر، کوهدشت، الیگودرز، سلسله و دلفان در وضعیت قرمز، رومشگان در وضعیت زرد و بقیه شهرستان های استان در شرایط نارنجی انتشار کرونا قرار دارند.
در استان همدان هم از مجموع ۱۰ شهرستان استان همدان پنج شهرستان همدان، اسدآباد، ملایر، نهاوند و کبودراهنگ در وضعیت قرمز، شهرستان های تویسرکان، بهار، درگزین و رزن در وضعیت نارنجی و شهرستان های فامنین در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان درباره آخرین وضعیت همه گیری ویروس کرونا در این استان هم اظهار داشت: بررسی آمارها نشان دهنده روند افزایشی بیماران بستری و سرپایی مبتلا به کرونا از اول تیر ماه سال جاری است به نحوی که شمار بیماران بستری در بیمارستان ها از ۳۸۰ نفر در اول تیرماه با ۳۰۰ نفر افزایش به ۶۸۰ نفر در ایام اخیر رسیده است.
حیدری مقدم خاطرنشان کرد: همینطور شاخص سرایت پذیری ویروس کرونا در استان همدان از ۹۳. درصد به ۱.۳۲ درصد افزایش پیدا کرده که مهم ترین علت این طغیان همه گیری هم با ۶۱ درصد تماسهای درون خانگی و ۳۸ درصد شرکت در اجتماعات است.
همچنین رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی گلستان اظهار داشت که روند شیوع پیک پنجم ویروس کرونا در استان سریع و افزایشی بوده و همین روند سبب شده تا تعداد بستری های امروز نسبت به روز گذشته ۷۹ نفر بیشتر باشد.
عبدالرضا فاضل عنوان کرد: روز گذشته هزار و ۱۳۵ بیمار مبتلا به کرونا در استان بستری بودند که این تعداد امروز به هزار و ۲۱۴ نفر رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: همینطور از این تعداد بستری ۱۳۸ بیمار در بخش مراقبت های ویژه تحت درمان قرار دارند و حال ۴۶ نفر وخیم است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه وضعیت تخت های بستری بیماران کرونایی در بیمارستان ها و مراکز درمانی شرق استان وخیم است اظهار داشت: ظرفیت پذیرش در شرق استان تکمیل شده و با سرعت زیاد روند افزایش مبتلایان و بستری افراد طی ۲ تا ۳ روز آینده ظرفیت همه تخت های بیماران کرونایی استان تکمیل خواهد شد.



آخرین وضعیت واکسیناسیون در کشور
فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به اینکه تا کنون بیشتر از یک میلیون و ۷۴۹ هزار واکسن در استان تهران تزریق شده است که ۵۶۹ هزار واکسن، دوز دوم بوده است، اظهار داشت: البته باآنکه ۷۰۹ هزار فرد بالای ۶۵ سال در تهران وجود دارد، اما ۴۰ درصد کادر بهداشت و درمان کشور، تعداد زیادی از بیماران خاص و سایر گروه های پرخطر هم در تهران واکسینه شده اند.
علیرضا زالی اضافه کرد: برای دوز اول و دوم واکسیناسیون افراد بالای ۶۰ سال در تهران منابع کافی لجستیک شده است.
زالی با اشاره به اینکه تا پیش از انتشار کرونا تعداد پرونده های الکترونیکی سلامت شهروندان تهرانی کمتر از ۱۰ درصد بوده است، از روند صعودی این پرونده ها اطلاع داد و اظهار داشت: اگر تعداد این پرونده ها کامل تر بود مکانیسم نوبت دهی بسیار ساده تر صورت می گرفت.
وی همینطور درباره آمار واکسیناسیون در تهران توضیح داد: در افراد بالای ۸۰ سال ۷۴ درصد، در افراد بین ۷۵ تا ۸۰ سال ۷۶ درصد، در افراد بین ۷۰ تا ۷۵ درصد هم حدود ۷۸ درصد واکسینه شده اند.
مطالعات ما نشان داده است در استان تهران شانس مرگ و میر و بستری در بخش مراقبت های ویژه در گروه های سنی بالای ۷۰ سال که واکسینه شده اند، پنج تا هفت برابر نسبت به افرادی که واکسن نزده اند کاسته می شود.
در همین حال سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اراک اظهار داشت: بزرگترین مرکز تزریق واکسن استان مرکزی با هدف تسریع در ایمن سازی گروه های هدف در مصلی بیت المقدس اراک شروع به کار کرد.
«یاسر قربانی» اضافه کرد: ۲۰ محل تزریق واکسن برای گروه های هدف در مصلی اراک پیشبینی شده و ۱۰۰ نیرو شامل درمان، حفاظت، پشتیبانی، خدمات و تدارکات در این مجموعه همکاری دارند.
وی توضیح داد: گروه هدف ۲ هزار نفری، شامل افرادی است که نوبت دوم تزریق واکسن آسترازنکای آنان فرا رسیده و از امروز در مصلی اراک واکسینه می شوند.
همچنین معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه اظهار داشت: ۳۵ هزار نفر از جمعیت تحت پوشش این دانشگاه تابحال واکسن کرونا دریافت کرده اند که از این تعداد ۲۷ هزار نفر دوز اول و هشت هزار نفر هم دوز دوم واکسن کووید۱۹ را زده اند.
دکتر الهام بهره مند اضافه کرد: واکسیناسیون کووید ۱۹ برای جمعیت تحت پوشش این دانشگاه همزمان با سراسر کشور، در شهرستان های تربت حیدریه، زاوه و مه ولات شروع شده و برابر با سند ملی واکسیناسیون در حال انجام می باشد.
از سوی دیگر سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اظهار داشت: افراد بالای ۵۰سال که تابحال واکسن دریافت نکرده و یا در سامانه سلامت ثبت نام نکرده اند تا ۷۲ساعت دیگر فرصت دارند تا نام نویسی کنند.
دکتر فاطمه نوروزیان عنوان کرد: تابحال بیشتر از ۲۱۸ هزار دز واکسن کرونا در هرمزگان تزریق شده که ۱۷۹ هزار و ۴۱۵ نفر دز اول و بیشتر از ۳۹ هزار نفر هم دز دوم را دریافت نمودند.
به گفته رئیس گروه مبارزه با بیماری های واگیر دانشگاه علوم پزشکی لرستان اظهار داشت: دریافت کنندگان واکسن کرونا در حالت عادی ناقل کووید ۱۹ نیستند اما درصورت عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی امکان دارد به نوع بدخیم این ویروس مبتلا شوند.
"حمید مخیری" اضافه کرد: زمانی می توانیم به سادگی با ماسک خداحافظی نماییم که ۷۰ درصد جامعه ۲ نوبت واکسن کرونا را دریافت کرده باشند و ۲۸ روز هم از تزریق نوبت دوم گذشته باشد در صورتی که حالا متوسط دریافت کنندگان واکسن در کشور و استان هفت درصد است.
وی در این خصوص توضیح داد: افرادی که دوز اول واکسن کرونا را با هر نام تجاری دریافت کرده باشند احتمال مبتلا شدن به بیماری کووید ۱۹ را دارند همچنان که گزارش ها نشان داده است بعضی از آنها به علت رعایت نکردن پروتکلهای بهداشتی و حذف ماسک، مبتلا شده اند.
همچنین معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان اعلام نمود: تابحال در مجموع ۱۴۴ هزار و ۶۹۶ دوز واکسن کرونا در استان به گروه های هدف تزریق شده است.
ابراهیم قادری عنوان کرد: این تعداد دوز واکسن کرونا در چارچوب ۲ نوبت اول و دوم به گروه های هدف در استان و برپایه سند ملی واکسیناسیون کووید۱۹ تززیق شد.
وی بر ضرورت حضور گروه های هدف در زمان مقرر برای دریافت واکسن تاکید و افزود: برپایه آخرین گزارش تاکنون، ۹۹ هزار و ۳۵۰ نفر در کردستان واکسن نوبت اول و ۴۵ هزار و ۳۴۶ نفر هم واکسن نوبت دوم را دریافت کرده اند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان تعداد افراد واکسینه شده در استان را ۹۹ هزار و ۳۵۰ نفر اعلام نمود و خاطرنشان کرد: تابحال ۲۲۱ هزار و ۳۹۰ دوز واکسن کرونا در استان دریافت شده است.
خبر دیگر این که فرماندار مهران گفته که ۶۰ درصد جمعیت هدف این شهرستان طبق سند ملی واکسیناسیون تا تاریخ ۲۹ تیر ماه واکسن کرونا تزریق کردند.
مجید کاکی عنوان کرد: همینطور تابحال ۶۰ درصد عوامل انتخابات شهرستان شامل هیات های اجرایی، نظارت و بازرسی واکسن کرونا تزریق کردند و طی روزهای آینده مابقی این افراد واکسن کرونا تزریق می کنند.
وی اضافه کرد: طرح شهید سلیمانی (غربالگری محله به محله) در شهرستان مهران با قدرت همچنان ادامه دارد و کمیته های نظارتی، رهیگیری، آموزش همگانی در این شهرستان فعال می باشند.
فرماندار مهران میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی در شهرستان مهران را ۵۰ درصد اعلام نمود و تصریح کرد: مردم اگر درصورتیکه پروتکلهای بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت نکنند، شرایط کرونا بسیار نگران کننده خواهد بود.
از بوشهر خبر رسیده که معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار داشت: تابحال ۱۳۱ هزار دُز واکسن کرونا در این استان تزریق شده است و بیشتر از ۲۰ هزار نفر هر ۲ دُز واکسن را دریافت کرده اند.
عبدالمحمد خواجه ئیان اضافه کرد: تزریق واکسن کرونا از ۲۲ بهمن سال قبل در استان بوشهر شروع شد و تابحال ۷۳.۱ درصد از جمعیت گروه سنی بالای ۶۰ سال در این استان واکسن کرونا دریافت کرده اند.
وی بیان نمود: گروه سنی ۵۰ تا ۶۰ سال هم که بتازگی تزریق واکسن آنها شروع شده تا به امروز بیشتر از ۳۳ درصد موفق به تزریق واکسن شده اند و پیشبینی شده در هفته جاری تزریق این گروه به پایان برسد.
خبر دیگر این که معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری همدان با اشاره به اینکه واکسن کرونا به اندازه کافی و بیشتر از نیاز برای استان تأمین شده است، از مردم خواست با ثبت نام در سامانه پیشبینی شده در موعد مقرر نسبت به تزریق واکسن اقدام نمایند.
«مصطفی آزادبخت» عنوان کرد: با عنایت به فعالیت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و به تبع آن دانشگاه های علوم پزشکی، مازاد بر سهمیه واکسن کرونا برای استان دریافت شده است که مردم باید برای جلوگیری از تجمع و ازدحام نسبت به حضور در وقت اعلامی و تزریق واکسن اقدام نمایند.
وی افزود: انواع واکسن کرونا برای استان همدان تهیه شده و انتخاب نوع واکسن تزریقی به افراد واگذار شده است.
همچنین مدیر گروه بیماری های مرکز بهداشت گیلان اظهار داشت: تابحال حدود ۱۴ درصد از جامعه هدف در این استان واکسن کرونا را دریافت نمودند.
دکتر حسن رخ شاد عنوان کرد: واکسن کرونا تابحال به ۲۸۴ هزار نفر از جامعه هدف در گیلان تزریق شده است که در مجموع تزریق ۳۸۰ هزار دوز واکسن نوبت اول و دوم انجام گرفت.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی گیلان در تزریق واکسن کرونا جز ۱۰ دانشگاه برتر کشور است، افزود: روز گذشته ۱۲ هزار دوز واکسن در این استان تزریق شد، میانگین بین ۱۰ تا ۱۵ هزار دوز واکسن در گیلان به گروه های هدف تزریق می شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار اظهار داشت: از آغاز واکسیناسیون ضد کرونا تابحال بیشتر از ۸۰ درصد از گروه های هدف برپایه شیوه نامه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در شهرستان های تحت پوشش این دانشگاه واکسن کرونا دریافت کرده اند.
دکتر علیرضا مسلم اضافه کرد: کارکنان بهداشت و درمان، پزشکان، بیماران خاص، سالمندان، جانبازان، کارکنان آرامستان و پاکبانان، افراد کم توان ذهنی و گروه سنی اعلامی همچون دریافت کنندگان واکسن کرونا در منطقه تحت پوشش این دانشگاه هستند.
وی خاطرنشان کرد هم اینک با تلاش بی وقفه کادر درمان، آمار تزریق واکسن کرونا در دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به روزانه حدود سه هزار دوز رسیده است.
سومین مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا روز یکشنبه در پردیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افتتاح شد و واکسیناسیون افراد بالای ۵۰ سال هم در این مرکز پذیرفته می شود.
به گزارش سلامت به نقل از ایرنا ۲ مرکز تجمیعی دیگر هفته گذشته برای پوشش جمعیت بیشتری از گروه های هدف در بیرجند شروع به کار کرد و همزمان با ورود محموله های جدید واکسن به خراسان جنوبی سرعت واکسیناسیون در مرکز استان افزایش یافت.
از سوی دیگر مدیرکل زندان های هرمزگان اظهار داشت: همه مددجویان بالای ۶۰ سال در زندان بندرعباس، با همکاری معاونت دانشگاه علوم پزشکی دز اول واکسن کرونا را دریافت کرده اند.
مصطفی کیشانی بر پیگیری واکسیناسیون همه مددجویان، کارکنان و سربازان وظیفه در زندان های هرمزگان تصریح کرد و اضافه کرد: برای ایمن سازی جامعه هدف در زندان، باید همه شیوه نامه های بهداشتی را رعایت نمایند.
وی بیان داشت: با ایجاد سه مرحله قرنطینه بر ورود زندانیان نورسیده نظارت شدیدی می شود وبیماریابی و غربالگری زندانیان به صورت مستمر انجام شده و مددجویان مشکوک به کووید ۱۹ شناسایی، جداسازی و درمان می شوند.


گزارش های کرونایی استان ها
کمرنگ شدن پروتکلهای بهداشتی و یکه تازی کرونا در استان مرکزی
برداشتن ماسک در شلوغی کرونایی البرز
ماسک گریزی مردم و آغاز موج پنجم کرونا در آذربایجان شرقی
رعایت پروتکلهای بهداشتی ضرورتی برای امروز سیستان و بلوچستان
کرونا در هرمزگان و نفس هایی که به شماره می افتند

آمارهای جدید وزارت بهداشت /کرونا جان ۲۶۸ نفر دیگر را گرفت
مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام نمود: در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۶۸ بیمار کووید۱۹ جان خویش را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۸۸ هزار و ۸۰۰ نفر رسید.
از روز گذشته تا امروز ۳ مردادماه ۱۴۰۰ و بر مبنای معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۷ هزار و ۱۴۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۹۳۵ نفر از آنها بستری شدند. مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به سه میلیون و ۶۹۱ هزار و ۴۳۲ نفر رسید.
در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۶۸ بیمار کووید۱۹ جان خویش را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۸۸ هزار و ۸۰۰ نفر رسید و تا کنون سه میلیون ۲۵۶ هزار و ۸۵۶ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان ها ترخیص شده اند.
چهار هزار و ۸۶۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند و تا کنون ۲۵ میلیون و ۵۳۷ هزار و ۵۱۳ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
همچنین تا امروز، ۷ میلیون و ۸۷۱ هزار و ۱۰۴ نفر دُز اول واکسن کرونا و دو میلیون و ۳۹۴ هزار و ۷۰۷ نفر هم دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۰ میلیون و ۲۶۵ هزار و ۸۱۱ دُز رسید.
افراد حائز شرایط برای تزریق واکسن حتما در سامانه salamat.gov.ir ثبت نام و بعد از دریافت پیامک نوبت دهی، به مراکز واکسیناسیون رجوع کنند.
در حال حاضر ۲۳۲ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۱۷ شهر در وضعیت نارنجی، ۹۹ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.



منبع:

1142
5.0 / 5
1400/05/04
09:23:58
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
سلامت