سخنگوی سازمان اورژانس كشور اعلام كرد:
رجوع 130 نفر به مراكز درمانی بر اثر گرد و خاك در سیستان وبلوچستان
سخنگوی سازمان اورژانس کشور از رجوع ۱۳۰ بیمار تنفسی، قلبی و چشم بر اثر وزش باد و گرد وخاک شهرستان زابل استان سیستان و بلوچستان به مراکز درمانی و بهداشتی اطلاع داد.
مجتبی خالدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا با تشریح آخرین وضعیت سوانح جوی برمبنای هشدار شماره ۶۹ و ۷۰ سازمان هواشناسی از ۲۹ دی تا ساعت هشت بامداد روز چهارم بهمن ۹۹ اضافه کرد: وزش باد و گرد و خاک که از دو روز گذشته خیلی از مناطق سیستان و بلوچستان را فراگرفته، وضعیت آلودگی در شهرستان های زابل، هامون، ایرانشهر و چابهار را در سطح خطرناک قرار داده بود.
وی به اشاره به استان های متاثر از حوادث و سوانح جوی اظهار داشت: در مدت یاشده نیروهای اورژانس ۱۱۵ در استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خوزستان، زنجان، سمنان، سیستان و بلوچستان، کرمان، گیلان، گلستان و مازندران مشغول خدمات رسانی به حادثه دیدگان و لطمه دیدگان بوده اند.
سخنگوی سازمان اورژانس کشور توضیح داد: در طول این مدت تکنسین های اورژانس به ۱۱ مصدوم خدمات رسانی کردند که از این تعداد ۱۰ نفر(بر اثر رعد و برق و وزش شدید باد) به مراکز درمانی و بیمارستانی اعزام شدند و یک نفر به سبب وزش شدید باد و سقوط درخت در محل درمان سرپایی شد.
خالدی همین طور از انتقال ۳۱ نفر همچون خانم حامله و بیماران در محاصره برف در استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، گلستان، سمنان و مازندران آگاهی داد و اظهار داشت: در مدت مورد اشاره یک فوتی هم بر اثر (سقوط درخت روی خودرو در شهرستان نکا) ثبت و گزارش شده است.
وی اعلام نمود: وزش شدید باد در زابل و بم ادامه دارد و بر پایه داده های ارسالی از eoc دانشگاه های علوم پزشکی تا کنون اختلالی در عملکرد حوزه سلامت گزارش نشده است.
سخنگوی سازمان اورژانس کشور از هموطنان خواست در صورت مواجه با مواردی از قبیل اورژانس های قلبی و تنفسی(تنگی نفس، فشار خون بالا، افت فشار خون)، اورژانس های گوارشی(خونریزی گوارشی همراه با استفراغ خونی) درد شکم، ضربه شدید به شکم، زنان و زایمان(سقط، تشنج، فشار خون بالا به همراه تاری دید و تورم اندام ها، خونریزی شدید) با شماره اورژانس ۱۱۵ تماس بگیرند.
وی اضافه کرد: همین طور بیماران و مصدومان انواع حوادث می توانند در مواردی همچون اورژانس های اعصاب(تشنج، سکته مغزی، اختلال تکلم ناگهانی)، کاهش سطح هوشیاری، سردردهای شدید و ناگهانی به همراه سفتی گردن، ضربه به جمجمه و ستون فقرات به دنبال سقوط، تصادف، سوختگی، برق گرفتگی، غرق شدگی، مسمومیت دارویی و شیمیایی، خودکشی، مار گزیدگی، عقرب گزیدگی، دررفتگی، شکستگی ها، پارگی وسیع بافت نرم و خونریزی های شدید با شماره یاد شده تماس بگیرند.
ارائه خدمات اورژانس پیش بیمارستانی در سوانح عمدی و غیرعمدی، حوادث غیر مترقبه و فوریت های پزشکی در هنگام بروز بیماریهای نوپدید، جدید و بلایای طبیعی و انسان ساخت برای آحاد مردم یا هر ملیت و تابعیتی از وظایف و ماموریت های اصلی سازمان اورژانس کشور است.
منبع: سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب