72 پزشک خارجی در ایران طبابت می کنند
به گزارش سلامت، مسئول امور پیام آوران وزارت بهداشت، اظهار داشت: اکنون 158 نفر تبعه خارجی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور مشغول به خدمت هستند که 72 نفر از آنان پزشک هستند.
به گزارش سلامت به نقل از وبدا، صفدر شیراوند، با اشاره به نقش پیام آوران بهداشت در تامین نیروی انسانی مورد نیاز مناطق محروم اظهار داشت: در جهت تامین نیروی انسانی مورد نیاز مناطق محروم و کمتر توسعه یافته در امور بهداشتی و درمانی کشور، برمبنای تبصره ۲ ماده یک قانون نحوه تشکیل پیام آوران بهداشت و همین طور موافقت نامه منعقدشده در سال ۱۳۹۳ میان وزارت بهداشت و معاونت نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح، وزارت بهداشت سالانه نسبت به جذب فارغ التحصیلان رشته های بهداشتی و درمانی در دانشگاه های علوم پزشکی اقدام می کند. وی ادامه داد: در همین جهت، جلساتی بصورت سالانه میان وزارت بهداشت و معاونت نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح برگزار می گردد و سهمیه های اختصاص یافته به وزارت بهداشت در این جلسات تعیین و ابلاغ می شود. مسئول امور پیام آوران وزارت بهداشت با اشاره به عملکرد این حوزه از آغاز دولت چهاردهم اظهار داشت: در سال ۱۴۰۳ تعداد مجوز سالانه پیام آور بهداشت اختصاص یافته به وزارت بهداشت، هزار و ۱۶۶ نفر بود که از این مقدار، ۸۲۷ نفر جذب شدند. همین طور در سال ۱۴۰۴ نیز از مجموع هزار و ۱۰۰ مجوز سالانه، ۷۵۹ نفر جذب شده اند. شیراوند با تقدیر از همکاری دانشگاه های علوم پزشکی کشور اضافه کرد: همکاران ما در دانشگاه های علوم پزشکی با نیازسنجی و اعلام نیاز بوسیله مکاتبات اداری و ارتباطات مستمر، نیازهای خودرا به وزارت بهداشت منعکس می کنند و ما نیز تلاش می نماییم متناسب با این نیازها، قسمتی از کمبود نیروی انسانی دانشگاه ها را از مسیر جذب پیام آوران بهداشت تامین نماییم. وی با اشاره به اینکه جذب پیام آوران بهداشت از سال ۱۳۹۵ در سامانه مربوطه ثبت و پیگیری می شود، اظهار داشت: برمبنای اطلاعات مندرج در سامانه پیام آوران بهداشت، از سال ۱۳۹۵ تا حالا ۷۰۴۶ نفر در این زمینه جذب شده اند و اکنون تعداد پیام آوران فعال در کشور هزار و ۶۲۷ نفر است که در عرصه های بهداشت و درمان دانشگاه های علوم پزشکی، خصوصاً در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته، مشغول فعالیت هستند. مسئول امور پیام آوران وزارت بهداشت در ادامه به موضوع اتباع خارجی شاغل در دانشگاه های علوم پزشکی اشاره نمود و اظهار داشت: جذب و به کارگیری اتباع خارجی برمبنای مواد ۱۲۰ تا ۱۲۹ قانون کار و بند «الف» ماده ۳۶ آئین نامه اداری و استخدامی کارکنان غیر هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی، با هماهنگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی صورت می گیرد. شیراوند اضافه کرد: در این حوزه، اقداماتی از آغاز دولت چهاردهم برای تمدید قراردادها و صدور پروانه اشتغال اتباع خارجی انجام شده است. برمبنای اطلاعات ارسال شده از طرف دانشگاه های علوم پزشکی، اکنون ۱۵۸ نفر تبعه خارجی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور مشغول به خدمت هستند که ۷۲ نفر از آنان پزشک هستند و سایر افراد نیز در مقاطع دیپلم، فوق دیپلم و کارشناسی فعالیت می نمایند. وی با اشاره به ملیت اتباع خارجی شاغل در دانشگاه های علوم پزشکی اظهار داشت: بیشترین تعداد اتباع خارجی شاغل در این زمینه در ارتباط با اتباع افغانستان است و بعد از آن اتباع کشورهای سوریه، پاکستان، عراق و یمن قرار دارند. همین طور برخی از اتباع خارجی سایر کشورها در دانشگاه های علوم پزشکی مشغول همکاری هستند. مسئول امور پیام آوران وزارت بهداشت در انتها تصریح کرد: دانشگاه های علوم پزشکی مشهد، قم، ایرانشهر، یزد و قزوین بیشترین میزان جذب و به کارگیری اتباع خارجی را به خود اختصاص داده اند.
به طور خلاصه به گزارش سلامت به نقل از وبدا، صفدر شیراوند، با اشاره به نقش پیام آوران بهداشت در تأمین نیروی انسانی مورد نیاز مناطق محروم گفت: در جهت تأمین نیروی انسانی مورد نیاز مناطق محروم و کمتر توسعه یافته در امور بهداشتی و درمانی کشور، برمبنای تبصره ۲ ماده یک قانون نحوه تشکیل پیام آوران بهداشت و همینطور موافقت نامه منعقدشده در سال ۱۳۹۳ میان وزارت بهداشت و معاونت نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح، وزارت بهداشت سالانه نسبت به جذب فارغ التحصیلان رشته های بهداشتی و درمانی در دانشگاه های علوم پزشکی اقدام می کند. وی با اشاره به ملیت اتباع خارجی شاغل در دانشگاه های علوم پزشکی گفت: بیشترین تعداد اتباع خارجی شاغل دراین خصوص در رابطه با اتباع افغانستان است و پس از آن اتباع کشورهای سوریه، پاکستان، عراق و یمن قرار دارند.
منبع: سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب