۴۴۰ نیروی اورژانس همدان در طرح زمستانی مشاركت دارند

۴۴۰ نیروی اورژانس همدان در طرح زمستانی مشاركت دارند

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان اظهار داشت: ۴۴۰ نیروی این مجموعه از ۲۰ آبان به مدت سه ماه در طرح زمستانی آمادگی امدادرسانی به مصدومان احتمالی در سوانح برون و درون شهری و حوادث احتمالی را دارند.


دکتر حبیب الله معصومی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا عنوان کرد: ۱۰۰ دستگاه آمبولانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و یک بالگرد در این طرح مشارکت دارند و خودرو های آمبولانس اورژانس در ۳۸ پایگاه جاده ای و ۲۲ پایگاه شهری مستقر هستند.
وی افزود: با عنایت به سخت گذر و کوهستانی بودن جاده های برون شهری این استان ۱۵ دستگاه از آمبولانس های اورژانس این استان ۲ دیفرانسیل و کمک دار هستند تا بتوانند به سادگی در محل حادثه حضور یافته و مصدومان را به مراکز درمانی منتقل کنند.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان اضافه کرد: با آغاز فصل سرما وضعیت آمبولانس ها از نظر سالم بودن سیستم فنی، لاستیک ها، چراغ ها، وجود ضدیخ، زنجیر چرخ مورد بررسی قرار گرفت همینطور حتی در صورت نبود مأموریت باید آمبولانس ها هر چند ساعت یکبار در خلال شبانه روز روشن شوند تا آماده اجرای مأموریت های احتمالی باشند.
معصومی افزود: وضعیت پایگاه های امدادی هم از نظر سرمایشی و گرمایشی مورد بررسی قرار گرفته و داروها و سُرم ها در صورت لزوم برای جلوگیری از یخ زدن در داخل پایگاه امداد جاده ای نگهداری می شود.
وی اضافه کرد: میزان مأموریت های اورژانس در فصل های گرم سال به دلیل رشد مسافرت ها و قرار داشتن در فصل کشت و کار و فراوانی آمد و شد بین روستایی افزایش می یابد اما با ورود به فصل سرد سال تا ۱۰ روز مانده به نوروز آمار مأموریت ها نزولی می شود.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان افزود: اما سال جاری با عنایت به شیوع کرونا و کاهش سفرها، میزان سوانح درون و برون شهری هم کاهش داشته و این وضعیت در پایین آمدن مأموریت های اورژانس تأثیر داشته است.
معصومی اظهار داشت: به دنبال ابلاغ دستورالعمل های طرح زمستانی، این شیوه نامه ها در اختیار مراکز درمانی و بیمارستان ها هم برای افزایش آمادگی قرار می گیرد همینطور هماهنگی های برون بخشی با پلیس راه، راهداری و هلال احمر برای اجرای مطلوب مأموریت ها صورت می پذیرد.
وی افزود: در کنار سوانح جرحی و فوتی در مسیرهای برون شهری مأموریت های درون شهری نظیر مسمویت با گاز مونوکسیدکربن، مجروحیت ناشی از ورزش مفرح اما خطر آفرین تیوب سواری روی برف، لیز خوردن افراد بخصوص سالمندان هنگام عبور از روی سطح صاف و ضرب دیدگی و شکستگی استخوان و سرما زدگی افزایش می یابد.
طرح زمستانی تیم های امدادی و انتظامی از ۲۰ آبان شروع شده و تا ۲۰ اسفند ادامه دارد.


794
0.0 / 5
1399/10/15
01:03:32
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
سلامت