خوردن پنیر با این ۱۶ ماده غذایی ممنوع!

خوردن پنیر با این ۱۶ ماده غذایی ممنوع!

به گزارش سلامت خوردن برخی مواد غذایی با پنیر نه تنها طعم قوی و خوشمزه این خوراکی پرخاصیت را تحت الشعاع قرار داده و می کاهد، بلکه برای سلامتی هم مضر است.



به گزارش سلامت به نقل از خبر آنلاین، خوردن برخی مواد غذایی با پنیر نه تنها طعم قوی و خوشمزه این خوراکی پرخاصیت را تحت الشعاع قرار داده و می کاهد، بلکه برای سلامتی هم مضر است.

میزان در خبری نوشت: در این مقاله به شما می گوییم که چه چیزی را با پنیر نباید بخوریم، خوردن چه خوراکی هایی با پنیر مفید و خوردن چه خوراکی هایی با پنیر ممنوع می باشد است و زمان مناسب برای خوردن پنیر چه موقع از روز است.

زمان مناسب برای خوردن پنیر

اید شما هم جزو اشخاصی باشید که عادت کرده اید خوردن پنیر را به وعده صبحانه بیندازید. اما محققان و حتی متخصصان طب سنتی سفارش دیگری دارند. آنها می گویند خوردن پنیر آن هم بعنوان نخستین وعده غذایی در روز، اصلا کار درستی نیست. بهتر است پنیر را برای وعده شام و پیش از خواب بخورید.

شاید جالب باشد بدانید که مصرف پنیر برای سلامت دندان ها، به خصوص پیش از خواب مفید می باشد، البته فراموش نکنید که جای مسواک زدن و دهانشویه را نمی گیرد. اما دلیل این مورد چیست؟ شیر و فرآورده های آن مثل پنیر، در طب سنتی طبع سرد وتر دارند. حتماً می دانید که بهترین روش درست کردن پنیر هم پاستوریزه کردن شیر و بعد درست کردن پنیر است.

هر چند برخی انواع پنیر صبحانه با شیری که پاستوریزه نشده است، تهیه می شوند. به هر حال پس از پاستوریزه شدن شیرها، برخی افزودنی ها و نگهدارنده ها با شیر افزوده می شوند. این مورد هم مضاف بر سردی این فرآورده لبنی می شود.

به همین دلیل می تواند خوردن پنیر با نفخ شکم یا کولیت همراه باشد و مشکلات گوارشی را به وجود بیاورد. در عین حال اگر پنیر را با مواد غذایی که آنها هم طبع سرد دارند، استفاده کنید، وضعیت کمی پیچیده تر می شود و مصرف مداوم آنها، خطراتی را برای سلامتی بهمراه دارد.

پنیر را با چی نخوریم؟

خوردن پنیر با هندوانه

ان طور که گفتیم پنیر طبع سرد وتر دارد، هندوانه هم یکی از میوه هایی است که به خاطر طبع سرد خود، مشهور است. هر چند ترکیب پنیر و هندوانه بسیار لذیذ است و کلی هم طرفدار دارد، ولی مصرف آنها با همدیگر سبب بروز عارضه ها و بیماری های مختلف شامل دیابت، اختلالات عصبی، گوارشی و … می شود. حتی مصرف سردی های زیاد می تواند عمر را کوتاه کند.

از طرفی پنیر پروتئین زیادی دارد و بدن برای تجزیه کردن این مولکول های پروتئینی پیچیده، احتیاج به انرژی زیادی دارد. این انرژی باید توسط بدن دریافت شود. وقتی پنیر را با هندوانه می خورید، تجزیه این مولکول ها به انرژی بیشتری هم نیاز پیدا می کند؛ ازاین رو بهتر است پنیر را به شکل مداوم و زیاد با هندوانه مصرف نکنید.

خوردن پنیر با خیار و گوجه فرنگی

یار و گوجه فرنگی هم طبع سردی دارند و مصرف آنها با هم مثل مصرف هندوانه با پنیر، سبب ایجاد نفخ و سردی و در نتیجه باعث بروز بیماری های گوارشی می شود. سفارش می شود که پنیر را اگر با خیار و گوجه یا هندوانه مصرف کنید، گردو را هم به این ترکیب اضافه کنید.

میزان مناسب برای این ترکیب هم نصف/ نصف است، یعنی ۵۰ درصد را گردو و ۵۰ درصد دیگر را پنیر، هندوانه، گوجه فرنگی و خیار. در این صورت سردی غالب نمی شود و به شکلی خنثی خواهد شد.

خوردن پنیر با حبوبات

کی از چیزهایی که نباید با پنیر بخوریم انواع حبوبات است. ترکیب پنیر با حبوبات پخته یک ترکیب متداول به خصوص در غذاها و سالادهای مکزیکی است. پنیر، لوبیا، سس تند و گواکامول، یک دستور العمل مطمئن برای ایجاد نفخ، تشکیل گاز معده و سایر مشکلات در ارتباط با هضم غذا است.

لوبیا به خودی خود سبب ایجاد نفخ معده می شود و بنابراین هم سفارش می شود که آنرا پیش از طبخ، برای حداقل ۸ ساعت در مقداری آب خیس کنید تا میزان نفخ آن کم شود. ولی اگر سیستم گوارشی ضعیفی دارید، تلاش کنید پنیر را از لوبیا جدا کنید، چون این کار سبب تشدید مشکلات گوارشی می شود.

خوردن پنیر با گوشت

نواع پنیر پخت و پز در تهیه غذاهای مختلف استفاده می شوند. کوفته های پنیری، گوشت در فوندو، املت گوشت با پنیر و … جزو غذاهایی هستند که پروتئین بسیار بالایی دارند. در نتیجه طبیعتا هضمشان هم خیلی سخت است؛ ازاین رو برای کاهش مشکلات گوارشی به فوندو باید سبزیجات خرد شده اضافه کنید، از به کار بردن پنیر در کوفته هم پرهیز کنید.

در ضمن املت با گوشت هم غذای سنگینی است که با پنیر سنگین تر هم می شود. پس یا مقدار گوشت را کم کنید یا میزان پنیر را در غذا کاهش دهید.

مصرف پنیر با بادام؛ خوب است یا بد؟

نیر را با چی نخوریم؟ بادام یکی از مواد غذایی است که اگر با پنیر مصرف شود، سبب بروز مشکلات گوارشی می شود. ترکیب پنیر و بادام می تواند به ایجاد سنگ کلیه و مثانه منتهی شود؛ ازاین رو تا حد ممکن این ترکیب را مصرف نکنید.
خوردن پنیر با ماست چکیده
ماست چکیده یکی دیگر از مواد لبنی است که در صورت مصرف کردن با پنیر می تواند سبب ایجاد لک و پیس روی پوست شود.
خوردن پنیر با سبزیجات
البته که سبزیجات طیف وسیع و مختلفی را شامل می شوند، بنابراین هم امکان دارد کمی این دسته بندی بزرگ به نظر برسد، ولی تقسیم بندی آنها، کار را راحتتر می کند. برای مصرف سبزیجات با پنیر، از نمونه هایی استفاده کنید که طعم نسبتا ملایمی دارند. مثلاً رازیانه، گزینه خوبی است. اگر هم به فکر درست کردن یک سالاد با پنیر هستید، سبزی هایی که کمی طعم فلفلی دارند مثل آرگوولا و رادیکیو (نوعی کاهوی قرمز که از نظر ظاهری شبیه کلم قرمز است) ترکیبی عالی می سازند.

از طرف دیگر از ترکیب سبزی هایی مثل کلم بروکلی، هویج، لوبیا سبز، کرفس و گل کلم با پنیر اجتناب کنید. این سبزیجات برای اضافه کردن به پنیر چندان مناسب نیستند، به خصوص اگر به شکل پخته یا آبپز شده آنها را به کار ببرید. در صورت امکان این سبزی ها را به شکل خام به پنیر اضافه کنید.
پنیر با مرکبات یا میوه های پر اسید
درست است که پرتقال، گریپ فروت، کیوی و آناناس طعم های دل انگیزی دارند، اما نه برای ترکیب کردن با پنیر. این در شرایطی است که میوه هایی مثل سیب، گلابی، انگور و انجیر، حسابی با پنیر هماهنگ می شوند، حتی اگر آنها را به شکل میوه خشک به کار ببرید.
پنیر را با چه مواد غذایی بخوریم؟
در کنار موادی که خوردن آنها همراه با پنیر سفارش نمی شود و مضر است، بعضی از خوراکی ها هم یک ترکیب مفید با پنیر می سازند. گردو، زیره، سیاه دانه، ترخون، کشمش، انگور و آویشن جزو مواردی هستند که ترکیب عالی با پنیر می سازند. علاوه بر این خوردن این مواد غذایی با پنیر بعنوان غذا برای شام سفارش می شود.

عسل هم یکی دیگر از مواد غذایی است که به خاطر خاطر طعم گرم، می تواند سبب متعادل شدن طبع سرد وتر پنیر شود. برخی هم پنیر را با مربا می خورند. ترکیب پنیر و انواع مربا هم علاوه بر خوشمزه بودن، از میزان سردی طبع پنیر می کاهد.
چرا باید پنیر را با گردو بخوریم؟
دلیل سفارش به خوردن پنیر با گردو اینست که غده پاراتیروئید، کلسیم و فسفر بدن را تنظیم می کند و جذب این مواد به بدن آسان خواهد شد. این غده هم کلسیم و فسفر را در کنار هم می شناسد، به همین خاطر هم وقتی ماده غذایی کلسیم دار مصرف می نماییم، باید فسفر را هم بهمراه آن به کار ببریم تا میزان تاثیرپذیری اش افزایش پیدا کند.

در غیر این صورت، غده پاراتیروئید فسفر مورد نیاز خویش را از مغز تأمین می کند. بنابراین هم گفته می شود که خوردن مداوم پنیر، بدون مصرف گردو سبب مشکلات مغزی با کم هوشی می شود. در ضمن گردو را بهتر است به شکل تازه مصرف کنید. یعنی فورا پیش از مصرف با پنیر، آنها را پوسته خارج کنید و بشکنید.









۲۲۳۲۱۷


6
5.0 / 5
1404/04/21
13:09:58
تگهای خبر: اختلال , بیمار , بیماری , پوست
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
لینک دوستان سلامت
سلامت