دو میلیون بیمار صعب العلاج در سامانه بیمه سلامت نشان دار شدند

دو میلیون بیمار صعب العلاج در سامانه بیمه سلامت نشان دار شدند

به گزارش سلامت، مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران اظهار داشت: هم اکنون دو میلیون بیمار صعب العلاج نشان دار شده و زیر پوشش بیمه سلامت قرار گرفته اند.


به گزارش سلامت به نقل از ایسنا، دکتر محمد مهدی ناصحی ضمن اشاره به این که هم اکنون ۴۵ میلیون نفر زیر پوشش بیمه سلامت هستند، اظهار داشت: ۹۵ درصد از هزینه های بستری افراد زیر پوشش بیمه روستایی توسط بیمه سلامت پرداخت می شود.
وی در مورد اهم خدمات سازمان متبوع خود به افراد فاقد بیمه اضافه کرد: پنج دهک اول جامعه که بیشتر از اقشار ضعیف و کم درآمد جامعه هستند، دارای بیمه همگانی بوده و به صورت مجانی زیر پوشش بیمه سلامت قرار گرفته اند. ضمن این که افراد زیر پوشش سازمان بهزیستی هم از خدمات مجانی بیمه سلامت بهره مند هستند.
ناصحی افزود: هم اکنون دو میلیون بیمار صعب العلاج در سامانه های بیمه سلامت نشان دار شده و زیر پوشش بیمه سلامت قرار گرفته اند. البته افراد بیشتری هم زیر پوشش صندوق بیمه صعب العلاج قرار دارند که هنوز نشان دار نشده اند. اعتبار صندوق پشتیبانی از بیماری های خاص و صعب العلاج هم اکنون ۷ هزار میلیارد تومان است که برای سالهای آینده باید افزایش پیدا کند.
وی در رابطه با آخرین وضعیت اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی در کشور هم عنوان کرد: اجرای نسخه نویسی الکترونیکی به بیشتر از ۹۸ درصد در کشور رسیده و هدف نهایی الکترونیکی شدن اقدامات و خدمات است. خوشبختانه وزارت بهداشت پیگیر راه اندازی کامل پرونده الکترونیک سلامت بوده و امیدواریم این مهم هرچه سریع تر به مرحله نهایی رسد.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران بیان نمود: سازمان بیمه سلامت خدمات توانبخشی را هم زیر پوشش قرار داده و تعرفه بیماران اوتیسم حتی در قسمت خصوصی هم پرداخت می شود.
ناصحی با تکیه بر نقش ویژه بیمه سلامت در خدمات دهی به زوجین نابارور در جهت اجرای قانون جوانی جمعیت هم اظهار داشت: سالیانه دو هزار میلیارد تومان برای درمان ناباروری در کشور توسط بیمه سلامت پرداخت شده و ما امیدواریم حمایت های بیمه بتواند بخشی از هزینه های ناباروری را کم کند.
بنابر اعلام سازمان بیمه سلامت ایران، وی ادامه داد: سال جاری ۱۷ خدمت دندان پزشکی زیر پوشش بیمه سلامت قرار گرفته است و برای مادران آبستن این خدمات در مراکز دولتی به صورت مجانی صورت می گیرد.
ناصحی در رابطه با ثبت شیرخشک در سامانه های بیمه سلامت هم بیان نمود: از جانب وزارت بهداشت و بیمه سلامت به صورت مشترک شیر خشک در سامانه تی تک به ثبت می رسد و بر مبنای سهمیه به افراد تعلق می گیرد.




منبع:

321
5.0 / 5
1402/12/08
01:22:50
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , بیمه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۲
سلامت