فوق تخصص بیماری های عفونی؛

غذاهای چرب علایم آنفلوانزا را تشدید می کند

غذاهای چرب علایم آنفلوانزا را تشدید می کند

سلامت: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و فوق تخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری درباب بیماریهای واگیر فصلی، توضیحاتی داد.


به گزارش سلامت به نقل از مهر، علی اسدللهی، در برنامه ضربان شبکه سلامت سیما، به بیماری سرماخوردگی اشاره نمود و اظهار داشت: هیچ راه بطورکامل مؤثری برای پیشگیری از ابتلاء به سرماخوردگی وجود ندارد. در خیلی از موارد علایم آلرژی فصلی و سرماخوردگی شباهت های بسیاری با یکدیگر دارند و به همین دلیل، این با هم اشتباه گرفته می شوند. وی ادامه داد: سرماخوردگی آنفلوانزا و کرونا، یک دوره بیماری مشخص دارند و فرد با تغییر مکان خود و یا مصرف آنتی هیستامین ها نمی تواند تغییری در علایم خود ایجاد نماید. اسداللهی درباب تفاوت بین علایم بیماری های آنفولانزا و سرماخوردگی، اظهار داشت: علایم آنفلوانزا بصورت ناگهانی ظاهر می شوند و توانایی فرد برای فعالیتهای روزانه خودرا تحت تأثیر قرار می دهد، به صورتی که فرد می تواند نخستین روزی که علایم بیماری در وی ظاهر شده است را به خاطر بیاورد، اما علایم سرماخوردگی تدریجاً ظاهر می شوند و در بیشتر موارد فرد در ایام ابتدایی ابتلاء به سرماخوردگی، به آسانی به فعالیتهای روزمره خود می پردازد. اسداللهی افزود: تزریق دگزامتازون در مراحل اولیه بیماری های ویروسی به هیچ وجه سفارش نمی گردد، برای اینکه این دارو همراه با کاهش التهاب در بدن، واکنش سیستم ایمنی به ویروس مهاجم را می کاهد و در نتیجه سرعت تکثیر ویروس ها، افزایش خواهد یافت. این متخصص بیماری های عفونی تصریح کرد: تزریق واکسن آنفلوانزا، برای گروههای پر خطر (افراد با BMI بالای ۴۰، افراد با ابتلاء به بیماری های زمینه ای، کودکان و سالمندان) الزامی است، برای اینکه این افراد در صورت ابتلاء به آنفولانزا با خطرات بیشتری مواجه خواهند شد. همین طور بهتر است، اگر فردی مبتلا به آنفلوانزا شده است، تزریق واکسن را به پس از بهبود علایم بیماری، واگذار کند. این استاد دانشگاه تصریح کرد: حتی اگر واکسن آنفلوانزا را تزریق کرده اید، هنوز سفارش می شود، در صورت رفتن به محلهای شلوغ و پرجمعیت از ماسک سه لایه استفاده کنید. اسداللهی درباب تغذیه در دوران نقاهت بیماری آنفلوانزا، اظهار داشت: بهتر است از مصرف غذاهای چرب و فست فود دوری کنید، برای اینکه اینطور غذاها می توانند، علایم شما را بدتر کنند. خیلی از افراد هنگام ابتلاء به بیماری آنفولانزا به استفاده بیش از اندازه از مکمل و ویتامین های مختلف می پردازند، در صورتیکه اگر مشکل تغذیه ای خاصی نداشته باشید، استفاده از این مکمل ها برای شما بی فایده است و در این خصوص: رعایت یک رژیم غذایی متناسب کفایت می کند.


منبع:

260
5.0 / 5
1402/07/14
14:26:44
تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , پزشكی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۵
سلامت