متخصص تغذیه بالینی عنوان كرد؛

سه نکته مهم درباره ی تغذیه بیماران مبتلا به سرطان

سه نکته مهم درباره ی تغذیه بیماران مبتلا به سرطان

به گزارش سلامت، متخصص تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران، به ذکر سه نکته مهم در رابطه با تغذیه بیماران مبتلا به سرطان پرداخت.


به گزارش سلامت به نقل از مهر، حامد محمدی، تغذیه را دارای سه نقش عمده برای درمان بیماران مبتلا به سرطان برشمرد و اظهار داشت: نخستین نکته، پشتیبانی از بیماران مبتلا به سرطان بمنظور پیش گیری از کاهش وزن و پیش گیری از عوارض درمان مانند تهوع، استفراغ و عوارض گوارشی است که با کمک تغذیه، بیمار را تحت کنترل قرار دهند تا خیلی گرفتار عوارض تغذیه ای ناشی از شیمی درمانی، رادیوتراپی یا جراحی نشود. وی ادامه داد: نکته دوم درباب تغذیه بیماران مبتلا به سرطان، در مورد بیمارانی است که سرطان آنها درمان شده و می خواهیم بدانیم که نوع تغذیه چه نقشی در جلوگیری از عود مجدد بیماری دارد. محمدی افزود: بسته به نوع سرطان بیمار، تغذیه و رژیم غذایی خاص خودش را دارد تا بتوان از عود مجدد این بیماری پیشگیری کرد. این متخصص تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران اشاره کرد: نکته سوم درباب تغذیه بیماران مبتلا به سرطان، مربوط به افراد و خویشاوندان درجه اول این تیپ بیماران است. وی ادامه داد: در خیلی از سرطان ها خصوصاً در سرطان های وابسته به هورمون مانند سرطان سینه به طور معمول این نگرانی را درباب افراد خانواده داریم که آیا سایر اعضای خانواده هم ممکنست به این بیماری مبتلا شوند و آیا با کنترل تغذیه می شود خطر ابتلای بقیه افراد خانواده را کمتر کرد یا خیر که بطور قطع پاسخ مثبت است و حتما رژیم های غذایی مخصوص در مورد بازماندگان این بیماران هم می تواند مورد استفاده قرار گیرد که خطر ابتلاء به بیماری را کم کند.


منبع:

1401/12/25
13:22:55
5.0 / 5
339
تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , پزشكی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
سلامت