رئیس دانشكده علوم پزشكی بهبهان:

موارد مشکوک به تب کریمه کنگو در بهبهان به ۳ مورد رسید

موارد مشکوک به تب کریمه کنگو در بهبهان به ۳ مورد رسید

به گزارش سلامت، رئیس دانشکده علوم پزشکی بهبهان اظهار داشت: بعد از انجام بررسی های لازم، افراد مشکوک ابتلاء به تب کریمه کنگو در بهبهان به سه نفر رسیدند.


رمضان احدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار نمود: از زمان دریافت نتیجه قطعی فرد مبتلا شده در بهبهان، جلسات قرارگاه تب خونریزی دهنده کریمه کنگو با حضور مسؤلان دانشکده علوم پزشکی بهبهان، بیمارستان ها، فرمانداری، نماینده دادستان، اداره دامپزشکی و جهاد کشاورزی به صورت روزانه برگزار شده است. وی افزود: به کادر بهداشت و درمان و کارکنان بیمارستان معین و همینطور به دامدارها توسط دانشکده علوم پزشکی و اداره دامپزشکی آموزش های لازم داده شده است؛ در همین راستا کشیک های شبانه روزی متشکل از پزشک متخصص و واحدهای فنی و پشتیبانی معاونت بهداشت دانشکده هم مشخص شده اند. احدی با بیان تعداد موارد تحت مراقبت و مشکوک اظهار داشت: تابحال سه مورد مشکوک تحت مراقبت های پزشکی دانشکده علوم پزشکی بهبهان هستند که خوشبختانه وضعیت عمومی این افراد مساعد است. از این سه نفر، یک نفر از استان همجوار برای مراقبت بیشتر به بیمارستان معین بهبهان انتقال داده شده است و دو مورد دیگر هم در زمان غربالگری افراد در رابطه با نخستین بیمار مبتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، مشکوک اعلام شده و در اتاق ایزوله تحت نظر و درمان قرار گرفته اند. وی اظهار داشت: از موارد مشکوک مبتلا به تب کریمه کنگو، نمونه گرفته شده و برای انستیتو پاستور ارسال شده است؛ همینطور به صورت جدی پیگیر غربالگری افراد در رابطه با موارد مشکوک هستیم تا در صورت مثبت شدن نمونه این افراد آمادگی کامل برای مداوای مبتلایان احتمالی و کنترل بیماری در شهرستان را داشته باشیم. رئیس دانشکده علوم پزشکی بهبهان خاطرنشان کرد: دامداری های در رابطه با افراد مشکوک مشخص و توسط اداره دامپزشکی سمپاشی شده است و علاوه بر آن کشتارگاه دام و سایر دامپروری ها هم برای پیشگیری از احتمال گسترش این بیماری سمپاشی شده است. او در آخر ضمن تاکید بر رعایت پروتکلهای بهداشت از مردم درخواست نمود تا در زمان خرید گوشت حتما از دستکش استفاده و گوشت خریداری شده را حداقل ۴۸ تا ۷۲ ساعت در دمای بین صفر تا چهار درجه سانتی گراد نگهداری و همینطور از پخته شدن کامل گوشت قرمز با دمایی بالاتر از دمای ۵۷ درجه سانتیگراد اطمینان کسب کنند.

1401/06/07
12:57:05
5.0 / 5
215
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
سلامت