با حكم نمكی:
كولیوند نماینده تام الاختیار وزیر بهداشت در طرح سلامت نوروزی ۱۴۰۰ شد
به گزارش سلامت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی پیرحسین کولیوند را بعنوان نماینده تام الاختیار خود در طرح سلامت نوروزی سال ۱۴۰۰ منصوب نمود.
به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از وزارت بهداشت، سعید نمکی در این حکم خطاب به پیرحسین کولیوند نوشت: «نظر به ضرورت برنامه ریزی متمرکز عرضه خدمات بهداشت و درمان در روزهای نوروزی و به منظور جلوگیری از بروز هرگونه اختلال در عرضه خدمات در حوزه سلامت، بعنوان نماینده تام الاختیار اینجانب در طرح سلامت نوروزی سال ۱۴۰۰ منصوب می گردید. شایسته است کلیه معاونین این وزارت و روسای محترم دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور همکاری لازم را در اجرای هرچه بهتر موارد زیر مبذول نمایند.
۱. توجه ویژه به مدیریت عرضه خدمات سلامت نوروزی متناسب با شرایط شیوع بیماری کووید-۱۹ و سرایت ویروس کرونا و رعایت شیوه نامه های ابلاغی ستاد ملی مقابله با کرونا و همینطور هماهنگی با مسئولین ذیربط درمورد مدیریت تردد مسافرین با توجه به مصوبات ستاد.
۲. توجه لازم به فعالیت مراکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی و مراکز هدایت عملیات و بحران (EOC) وزارت/ دانشگاه/ دانشکده های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بعنوان فرماندهی عملیات و دبیر خانه طرح سلامت نوروزی به منظور پایش و رصد عملکرد حوزه سلامت.
۳. مدیریت پایش و رصد داده های حوزه سلامت در برنامه های نوروزی از راه مراکز پایش مراقبت های درمانی(MCMC) دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی.
۴. برنامه ریزی جهت به کارگیری کلیه استعدادهای حوزه بهداشت و درمان در طرح سلامت نوروزی.
۵. مدیریت و سازماندهی خدمات فوریت های پزشکی پیش بیمارستانی با توجه به جابه جایی مسافرین و افزایش تردد در محورهای مواصلاتی کشور و اتخاذ تمهیدات ویژه جهت دسترسی سریع مددجویان به خدمات فوریت های پزشکی.
۶. نظارت بر افزایش و حفظ ظرفیت های بهداشت و درمان بخصوص در شهرهای مسافرپذیر و برنامه ریزی جهت عرضه بدون وقفه خدمات اورژانس پزشکی و خدمات درمانی تخصصی و مراقبت های ویژه در مراکز درمانی و پیشگیری از کاهش ظرفیت های تخصصی مورد نیاز.
۷. نظارت بر افزایش و حفظ ظرفیت دارو، لوازم حفاظت فردی، تجهیزات پزشکی، خون و فرآورده های خونی و امکانات شست و شو و گندزدایی در مراکز درمانی.
۸. مدیریت نظارت بهداشتی مستمر و قاطع بر مراکز عرضه خدمات به مسافرین نظیر رستوران ها، هتل ها، مسافرخانه ها، اماکن تجمع مردمی و نظارت بر رعایت اصول بهداشت محیط و کار به منظور جلوگیری از بروز بیماری ها به خصوص با عنایت به شرایط ناشی از پاندمی ویروس کرونا.
۹. هماهنگی کامل با سازمان های همکار در امر عرضه خدمات طرح سلامت نوروزی از قبیل ستاد کل نیروهای مسلح، پلیس انتظامی، پلیس راهنمایی و رانندگی، وزارت کشور، وزارت راه و شهرسازی، وزارت میراث فرهنگی و خدمات گردشگری، سازمان مدیریت بحران کشور، سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی، سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، سازمان تأمین اجتماعی، جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران و سایر عوامل مرتبط.
۱۰. نظارت بر تهیه دستورالعمل جامع خدمات نظام سلامت در طرح سلامت نوروزی توسط معاونت ها و سازمان های ذیربط این وزارت و ابلاغ یک دستورالعمل واحد به کلیه دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی کشور با تمرکز بر شرایط نوروز و سناریوهای محتمل ناشی از اپیدمی بیماری کرونا.
۱۱. برنامه ریزی اعزام تیم های نظارتی از تمامی حوزه ها در ارتباط با عرضه خدمات بهداشتی و درمانی (اعم از پیش بیمارستانی و بیمارستانی)
۱۲. عرضه بازخورد عملکرد دانشگاه/دانشکده های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی و سازمانهای همکار به روسای محترم دانشگاه/دانشکده های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی و پیگیری تا رفع نقاط ضعف و تشویق نقاط قوت و گزارش اقدامات انجام شده در طرح سلامت نوروزی به اینجانب.»
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب