آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم خونی می شود؟

آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم خونی می شود؟

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باور غلط مبنی بر مفید بودن جگر خام برای رفع کم خونی، عنوان کرد که این باور فاقد شواهد علمی بوده و مصرف جگر به صورت خام و نیمه پخته، می تواند سبب انتقال عوامل بیماری زا و بروز بیماری های عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم، شود.


به گزارش سلامت به نقل از ایسنا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در جواب این که آیا مصرف جگر خام سبب رفع کم خونی می شود؟، مطرح کرد: باآنکه گوشت و جگر یکی از منابع غنی آهن به حساب می آید، اما مصرف آن به شکل خام و نیمه پخته می تواند سبب انتقال عوامل بیماری زا و بروز بیماری های عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم شود.
بنابراین، برای رفع کم ‎خونی باید از پخت کامل جگر و گوشت اطمینان حاصل کرده و سپس مصرف شود.

 


منبع:

24
5.0 / 5
1404/03/15
13:15:48
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , وزارت بهداشت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
لینک دوستان سلامت
سلامت