بحران شیوع اختلالات روانی در ایالات متحده

بحران شیوع اختلالات روانی در ایالات متحده

سلامت: سلامت روان همانند سلامت جسم یکی از عوامل مهم برای داشتن یک سبک زندگی مطلوب و ایده آل است با اینحال این شاخص مهم سلامتی در دهه های اخیر در ایالات متحده روند رو به وخامت و هشداردهنده ای را طی کرده است.


به گزارش سلامت به نقل از ایسنا، کارشناسان سازمان جهانی بهداشت (WHO) در برآوردهای اخیر خود از وضعیت بهداشت روانی مردم در کشورها و مناطق مختلف دریافته اند که همه گیری بیماری کووید۱۹ یک بحران جهانی برای سلامت روان ایجاد کرده، استرس های کوتاه مدت و بلندمدت را افزایش داده و سلامت روان میلیونها نفر را نیز تضعیف کرده است.
برآوردها همین طور افزایش بیش از ۲۵ درصدی هر دو اختلالات اضطرابی و افسردگی را در سال اول همه گیری کووید۱۹ نشان می دهند. در عین حال، دسترسی به خدمات بهداشت روان نیز به شدت در آن بازه زمانی مختل شده بود.
در این بین تنها کشوری که در تمام طول دوره همه گیری کووید و بعد از آن، بالاترین رکورد مبتلاشدن و مرگ ومیر کرونائی را با فاصله چشم گیر از سایر نقاط جهان داشته، ایالات متحده است و علاوه بر این، معضل دیگری که به شیوع اختلالات روانی در میان آمریکایی ها خصوصاً نوجوانان و جوانان دامن زده، بحران فزاینده حوادث در رابطه با تیراندازی ها و کشتارهای جمعی است که از سیاست غلط مقامات این کشور در حوزه آزادی استفاده از اسلحه ناشی می شود و به رغم تمام هشدارها و سفارش ها، مقامات ایالتی همچنان در مقابل این بحران جدی و حوادث مرگبار دست روی دست گذاشته و با هدف حفظ منافع خود در حوزه تجارت اسلحه، تلاشی برای مقابله با این معضل بیش از پیش نمی کنند.

این عوامل در کنار هم، منجر به رشد چشم گیر بیماریها و اختلالات روانی در این کشور خصوصاً در سالهای اخیر شده و آمارهای مختلفی در مورد شیوع بیماریهای روانی و وضعیت هشداردهنده از تضعیف سلامت روان افراد در آمریکا انتشار یافته که در ادامه به تعدادی از آنها خواهیم پرداخت:
بر اساس گزارش های رسمی در سالهای ۲۰۲۰ - ۲۰۱۹ میلادی ۲۰.۷۸ درصد از بزرگسالان آمریکایی یک بیماری روانی را تجربه می کردند و این معادل بیش از ۵۰ میلیون آمریکایی است.
همین طور اکثریت قریب به اتفاق افراد مبتلا به اختلال مصرف مواد در ایالات متحده تحت درمان قرار نمی گیرند. ۱۵.۳۵ درصد از بزرگسالان در این کشور در سال قبل اختلال مصرف مواد داشتند که از این تعداد ۹۳.۵ درصد هیچ نوع درمانی دریافت نکردند.
همین طور میلیونها بزرگسال در ایالات متحده افکار جدی خودکشی را تجربه می کنند. آمارها نشان میدهد درصد بزرگسالانی که افکار جدی خودکشی را گزارش می کنند، ۴.۸۴ درصد است که در مجموع بیش از ۱۲.۱ میلیون نفر است.

به گزارش پایگاه داده های «mhanational»، بیش از یک نفر از هر ۱۰ جوان در ایالات متحده افسردگی را تجربه می کند که به شدت توانایی آنها را برای عملکرد در مدرسه، محل کار، خانه، خانواده و زندگی اجتماعی مختل می کند. ۱۶.۳۹ درصد از جوانان (۱۲-۱۷ ساله) گزارش می دهند که حداقل از یک دوره افسردگی اساسی (MDE) در سال قبل رنج می بردند. همین طور ۱۱.۵ درصد از جوانان (بیش از ۲.۷ میلیون جوان) نیز افسردگی شدید را تجربه می کنند.
در عین حال بیش از نیمی (۵۴.۷ درصد) از بزرگسالان مبتلا به یک بیماری روانی تحت درمان قرار نمی گیرند که در مجموع بیش از ۲۸ میلیون نفر در این کشور است.
همین طور حدود یک سوم (۲۸.۲ درصد) از تمام بزرگسالان مبتلا به یک بیماری روانی گزارش کردند که قادر به دریافت درمان مورد نیاز نیستند.
بنابر این گزارش، ۶.۳۴ درصد از جوانان نیز در ایالات متحده یک اختلال مصرف مواد را در سال قبل گزارش کردند. این معادل بیش از ۱.۵ میلیون جوان در ایالات متحده است که معیارهای اختلال مصرف مواد مخدر یا الکل را دارند.
هشدار درباره ی همه گیری «تنهایی و انزوا» در آمریکا یک پزشک متخصص در آمریکا می گوید: ایالات متحده با یک بحران بهداشت عمومی ناشی از تنهایی، انزوا و عدم ارتباط اجتماعی مواجه می باشد.
بنابر آمار انتشار یافته در سایت تخصصی «وب ام دی»، «ویوک مورتی»، پزشک متخصص در ایالات متحده در این زمینه اظهار داشت: در سالهای اخیر حدودا از هر دو بزرگسال در آمریکا یک نفر احساس تنهایی کرده است.
مورتی در یک گزارش مشاوره ای اظهار نمود که فقدان ارتباط اجتماعی خطر مرگ زودرس را به بالای ۶۰ درصد می افزاید.

به بیان ساده قطع ارتباط اجتماعی، خطر مرگ زودرس را برابر با کشیدن ۱۵ نخ سیگار در روز، می افزاید.
این گزارش می افزاید: فقدان ارتباط اجتماعی موجب افزایش ریسک بیماری قلبی، سکته مغزی، اضطراب، افسردگی و زوال عقل می شود. تنهایی همین طور منجر به افزایش انگیزه لطمه رساندن به خود می شود.
مورتی اذعان کرد: باتوجه به عواقب تنهایی و انزوا، ما فرصت و تعهدی داریم تا همان سرمایه گذاری هایی را در پرداختن به اهمیت ارتباط اجتماعی انجام دهیم که در مقابله با مصرف دخانیات، چاقی و بحران اعتیاد انجام داده ایم.
افزایش چشم گیر آمار خودکشی در نوجوانان آمریکایی بنابر داده های یک مطالعه اخیر، آمار خودکشی در بین نوجوانان آمریکایی در ۱۰ سال قبل دو برابر شده است.
برمبنای داده های یک مطالعه جدید، خودکشی در بین نوجوانان کم سن در ایالات متحده از سال ها پیش از همه گیری کرونا نیز رو به افزایش بوده است.
طبق داده های این مطالعه جدید، استرس مدرسه، رسانه های اجتماعی و اسلحه به عنوان عوامل بالقوه در حوزه خودکشی نوجوانان در این کشور مطرح بوده اند.

متخصصان دریافتند که میان سالهای ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۸ میلادی، میزان خودکشی در بین نوجوانان ۱۳ و ۱۴ ساله در سراسر این کشور بیش از دو برابر شده و از حدودا دو مرگ در هر ۱۰۰ هزار نوجوان در سال ۲۰۰۸، به پنج مورد در هر ۱۰۰ هزار نوجوان طی یک دهه بعد رسیده است.
یکی از متخصصان این مطالعه دراین زمینه اظهار داشت: در حقیقت خودکشی هم اکنون عامل اصلی مرگ و میر برای نوجوانان ۱۳ و ۱۴ ساله در ایالات متحده است.
این مطالعه که بتازگی بصورت آنلاین در نشریه «سالانه های پزشکان اطفال و سلامت کودک» به چاپ رسیده است در بحبوحه نگرانی های فزاینده در مورد بهزیستی روانی کودکان در ایالات متحده مورد بحث قرار می گیرد.
متخصصان همین طور تاکید کردند: این مطالعه، زنگ خطر دیگری است، اوضاع درحال بهبود نیست و وضعیت نوجوانان همچنان درحال بدتر شدن است.
بگفته متخصصان، تا حالا در مورد تأثیرات بیماری همه گیر کووید۱۹ بر سلامت روان کودکان بسیار گفته شده است. با اینحال این همه گیری به مشکلاتی افزوده است که مدت هاست وجود داشته است.
رشد ۱۰ درصدی اختلالات روانی در طول پاندمی کرونا در آمریکا برمبنای داده های یک مطالعه جدید در آمریکا، مشکلات روانی نظیر افسردگی و اضطراب در طول پاندمی کرونا در میان زنان و مردان افزایش ۱۰ درصدی داشته است.
داده های یک مطالعه جدید که در مجله Lancet Regional Health-Americas پخش شده، نشان دهنده افزایش نارضایتی روانی، افسردگی و اضطراب در مردان و زنان در طول پاندمی کرونا بوده است.
افزایش عوامل تنش زای شغلی/زندگی در دوران همه گیری کرونا، عامل تشدید افسردگی در زنان و اضطراب در مردان آمریکایی در این مطالعه از داده های ۲۳۵۹ بزرگسال استفاده شده و متخصصان دو دوره زمانی مختلف که شامل سال ۲۰۱۸ و از ژوئیه تا سپتامبر سال ۲۰۲۰ میلادی بوده را برای مشخص کردن سطوح پریشانی روانی افراد مورد مقایسه قرار دادند.
آنها دریافتند ۴۲ درصد از افراد در این مطالعه گزارش کرده اند که در سال ۲۰۲۰ میلادی گرفتار برخی ناراحتی های روانی خفیف در طول پاندمی کووید۱۹ شده اند و این در حالیست که این آمار در سال ۲۰۱۸ تنها ۳۲ درصد بوده است.
متخصصان همین طور دریافتند که در طول این بیماری همه گیر، زنان بیش از مردان از مشکلات روانی خودشان خصوصاً «اضطراب» آگاهی داده اند.
بگفته متخصصان، سطوح بالاتری از عوامل تنش زای شغلی/زندگی با بروز افسردگی برای زنان و اضطراب برای مردان همراه بوده و این در حالیست که سطوح بالای تنش های مالی با افسردگی در مردان، ارتباط بیشتری داشته است.
این متخصصان در ادامه خاطر نشان کردند که یافته های آنها بر نیاز به ارزیابی منظم سلامت روان توسط متخصصان مراقبت های بهداشتی تاکید می کند.




منبع:

1402/07/19
08:14:59
5.0 / 5
295
تگهای خبر: اختلال , افسردگی , ایده آل , بهداشت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۲
سلامت