آغاز تولید آرد غنی شده با ویتامین دی در کشور برای جبران کمبود ریزمغزی ها

آغاز تولید آرد غنی شده با ویتامین دی در کشور برای جبران کمبود ریزمغزی ها

به گزارش سلامت، به دنبال مصوبه کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی و دستور ریاست جمهوری در خصوص تولید نان سالم و کامل بعنوان قوت غالب مردم، طی مراسمی با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو، تولید آرد غنی شده با ویتامین دی در کشور شروع شد.


به گزارش سلامت به نقل از ایسنا، دکتر سیدحیدر محمدی در حاشیه حضور در کارخانه آرد تابان، اظهار داشت: عوامل مختلفی برای ارتقای ارزش غذایی و سلامت تغذیه مردم وجود دارد که یکی از آنها غنی سازی مواد غذایی با ویتامین های ضروری مورد نیاز جامعه جهت رفع کمبود این مواد در بدن است.
وی ادامه داد: تحقیقات زیادی برای احصای شاخصهای ضروری تغذیه ای انجام شده و یکی از مواردی که مطالعات طی سالهای اخیر نشان داده کمبود ویتامین دی، آهن و اسید فولیک در مردم بوده است.
معاون وزیر بهداشت ضمن اشاره به این که برای جبران کمبود ریزمغزی ها با همکاری صنایع آردسازی، تولید آرد کامل شروع شده است، اظهار داشت: این آرد برای تولید و پخت نان کامل به نانوایی ها عرضه خواهد شد.
وی تصریح کرد: کمبود ویتامین D یکی از اشکالات سلامت جامعه است که بعد از بررسی مسیرهای مختلف برای جبران آن، دو راهکار عنوان شد که عرضه مکمل های تغذیه ای به مردم و غنی سازی نان با ویتامین دی بود، ازاین رو با توجه به این که امکان رساندن این ویتامین به گستره بیشتری از جمعیت از راه نان( بعنوان قوت غالب) عملیاتی بود، غنی شدن نان با ویتامین دی از راه غنی سازی آرد در دستور کار قرار گرفته است.
بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، به قول دکتر محمدی تولید آرد غنی شده با ویتامین دی به صورت پایلوت در یکی از استان ها با هدف جبران کمبود ویتامین دی در مردم اجرا شد و بعد از تکمیل مسیر پایلوت به صورت سراسری در کشور اجرا خواهد شد.
پیش از این هم تولید آرد کامل به منظور تولید و پخت نان کامل (حاوی سبوس بیشتر با ارزش تغذیه ای بالاتر) در بعضی از استان های کشور شروع شده که تداوم آن احتیاج به فرهنگ سازی و حمایت مردم را دارد.




منبع:

1402/11/20
15:31:28
5.0 / 5
144
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
لینک دوستان سلامت
سلامت