خطر مبتلا شدن به کرونا در کودکان مبتلا به بیماری های مزمن بیشتر است

خطر مبتلا شدن به کرونا در کودکان مبتلا به بیماری های مزمن بیشتر است

محققان متوجه شدند که کودکان مبتلا به بیماری های مزمن بیشتر در معرض خطر مبتلا شدن به بیماری کووید-۱۹ و بستری شدن در بیمارستان بر اثر مبتلا شدن به این بیماری هستند.


به گزارش سلامت به نقل از ایرنا از خبرگزاری یونایتدپرس، بر مبنای نتایج این مطالعه که در آمریکا انجام شد، چاقی، دیابت و مشکلات عصبی کودکان را در معرض خطر مبتلا شدن به نوع شدید کرونا قرار می دهد.
دکتر جیمز آنتون استادیار متخصص اطفال در «دانشگاه واندربیلت» در نشویل در آمریکا که با همکاری محققانی دیگر از این دانشگاه این مطالعه را انجام داده است، اظهار داشت: این باور وجود دارد که کودکان مبتلا به کووید-۱۹ بیمار نمی شوند و این به شکلی در طول همه گیری همه گیر ادامه داشت.
وی تصریح کرد که از هر پنج کودک مبتلا به کووید-۱۹ که در بخش های اورژانس آمریکا بودند، یک نفر در بیمارستان بستری شده و ۲۱ درصد از آنها به درمان در بخش مراقبت های ویژه همچون تهویه مکانیکی نیاز دارند.
این محقق اضافه کرد: شایع ترین عوارض کووید-۱۹ در کودکان ذات الریه، استفراغ و اسهال است. حملات آسم هم شایع هستند اما تعداد کمی از کودکان جان خویش را بر اثر مبتلا شدن به این بیماری از دست می دهند.
آنتون اظهارداشت: یک مورد نگران کننده در یافته های ما این است که کودکانی که حائز شرایط واکسیناسیون هستند - کودکان بالای ۱۲ سال - احتمال زیادی دارد که به نوع شدید کووید-۱۹ مبتلا شوند.
محققان برای این مطالعه داده هایی را در مورد ۲۰ هزار کودک بیمار در ۴۵ بیمارستان اطفال آمریکا جمع آوری کرد.
آنها متوجه شدند کودکانی که به علت داشتن وضعیت های مزمن مانند چاقی، دیابت و مشکلات عصبی از سلامتی کمتری برخوردار می باشند، بیشتر به بیماری کووید -۱۹ مبتلا می شوند و بیشتر به مراقبت در بیمارستان نیاز دارند. این امر بخصوص در مورد بچه های بزرگ تر صادق بود.
آنها یادآور شدند: با داشتن یک شیوه زندگی سالم میتوان از این بیماری ها پیشگیری کرد.
محققان تاکید نمودند این مقاله اهمیت بیماری های مزمن را بر نتایج کووید-۱۹ در کودکان برجسته می کند- این مسئله پیش از این درمورد بزرگسالان به خوبی ثابت شده است.
آنها تصریح کرد: چاقی و دیابت نوع ۲ که بر خطرات کووید-۱۹ می افزاید، یک مشکل رو به رشد در کودکان است که در طول همه گیری همه گیر تشدید شد.
محققان تاکید نمودند که این وضعیت ها با مداخلات در شیوه زندگی کاملاً قابل پیشگیری می باشند.
به گزارش سلامت به نقل از خبرگزاری ایرنا، ویروس کرونا معروف به «کووید-۱۹» اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ (۲۴ آذر ۱۳۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد و سازمان جهانی بهداشت ۲۱ اسفند ۹۸ همه گیری جهانی این ویروس را اعلام نمود.
جهش ویروس کرونا در انگلیس، بزریل، هند و آفریقا که باعث افزایش سرایت، بیماری زایی و مرگ و میر آن شده، نگرانی های جدیدی را در جهان به وجود آورده است.
مشروح این مطالعه در مجلهHospital Medicine انتشار یافته است.


منبع:

1400/07/01
11:36:35
5.0 / 5
752
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمار , بیمارستان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
سلامت